Zoeken

Bemoedigend nieuws over Noussair Mazraoui

21 januari 2023 - 12:00 - Sport

©

Kort voor de start van de wedstrijd in de Bundesliga heeft Bayern München coach Julian Nagelsmann een reactie gegeven op de gezondheidstoestand van de Marokkaanse international Noussair Mazraoui. Hij verklaarde dat de speler zal herstellen. Er werd echter geen datum gegeven voor zijn terugkeer in de ploeg.

De Marokkaanse verdediger lijdt aan complicaties na het oplopen van Covid 19 tijdens het WK. Er werd ook peritonitis geconstateerd, waardoor hij niet kan terugkeren in de competitie. Woensdag gaf de trainer van FC Bayern bemoedigende berichten over de Atlas Leeuw.

Lees ook: Noussair Mazraoui geeft nieuws na zware Covid-besmetting

"Ik heb niets nieuws gehoord van onze artsen, maar het is tenminste niet erger geworden. Het is ook niet echt beter, dus ik kan geen snelle terugkeer verwachten. Het lijkt een hartprobleem dat alleen het hartzakje aantast. Normaal wil je geen risico’s nemen, maar hij is al over zijn hoogtepunt heen," verklaarde Nagelsmann op een persconferentie voor de wedstrijd tegen Leipzig. Tot slot voegde hij eraan toe dat zelfs als Mazraoui niet onmiddellijk kan terugkeren naar de training, hij goed op weg is naar herstel.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team