Zoeken

A380 van Emirates keert terug naar Casablanca

22 januari 2023 - 23:00 - Economie

©

Om reizigers, vooral toeristen en zakenmensen, meer capaciteit en comfort te bieden, zal de route Dubai-Casablanca vanaf 15 april worden bediend door een Emirates Airbus A380.

De A380 is de opvolger van de Boeing 777-300ER, die momenteel nog de route Dubai-Casablanca bedient. Na Zuid-Afrika en Egypte zal Marokko het derde land in Afrika zijn dat dit vliegtuig ontvangt. Het besluit komt op het juiste moment, aangezien de vraag naar de bestemming Casablanca sinds de invoering ervan groot is.

Lees ook: Royal Air Maroc punctueel? Ranglijst geeft antwoord

Het toestel is volgens de luchtvaartmaatschappij erg populair bij reizigers vanwege de vele voordelen. Het vliegtuig heeft 14 privésuites in de eerste klasse en 76 slaapstoelen in de businessklasse. Er zijn ook 401 ruime en comfortabele stoelen in de Economy Class. Hiermee wil Emirates Marokko helpen zijn toeristische sector nieuw leven in te blazen.

Lees ook: Emirates Airlines verhoogt vliegfrequentie naar Casablanca

"Emirates vliegt al twee decennia op Marokko. Dankzij de voortdurende stijging van de vraag en het herstel van het reisverkeer maakt het Marokkaanse toerisme een snelle opleving door. We zijn ervan overtuigd dat de lancering van de vluchten en de terugkeer van de A380-diensten zullen helpen om te voldoen aan de groeiende vraag naar reizen van en naar Marokko," aldus Khalfan Al Salami, Managing Director van Emirates in Marokko.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team