Zoeken

Emirates Airlines verhoogt vliegfrequentie naar Casablanca

28 december 2020 - 09:40 - Economie

©

De luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten heeft besloten om de frequentie van haar vluchten naar Casablanca te verhogen, om zo nog "meer reizigers de kans te bieden om Dubai te bezoeken". Naast de vijf reeds geplande vluchten per week, voegt Emirates Airlines twee andere vluchten toe, op maandag en woensdag.

De vluchten tussen de twee landen zijn ondertussen dagelijks, meldt de luchtvaartmaatschappij. Voor Emirates zal deze wijziging in vluchtfrequentie zorgen voor meer aansluitingsmogelijkheden voor passagiers naar Dubai en naar het groeiende wereldwijde netwerk van Emirates.

Het bedrijf informeert dat een EK751-vlucht die om 07.30 uur uit Dubai vertrekt, om 13.15 uur het vasteland bereikt. De retourvlucht EK752 uit Casablanca van 15.05 uur wordt de volgende dag om 01.30 uur in Dubai verwacht, zegt de luchtvaartmaatschappij, die tegelijk laat weten dat de vluchten met een Boeing 777-300ER worden uitgevoerd.

Rashed Alfajeer, landenmanager voor Marokko van Emirates Airlines, zegt dat de toename van de verbindingen tussen Casablanca en Dubai gewag maakt van de grote vraag naar reizen tussen de twee steden. "Door onze vluchten op te schalen om aan de vraag van de klanten te voldoen, krijgen reizigers meer mogelijkheden om Dubai te bezoeken en krijgen passagiers die via ons wereldwijde netwerk via Dubai reizen ook een betere connectiviteit", aldus het hoofd van Emirates Airlines.

Daarnaast biedt de luchtvaartmaatschappij ook tussenlandingen aan in Dubai, voor de ontspanning van zijn passagiers. Na enkele maanden in lockdown te hebben gezeten, opende de stad in juli haar deuren opnieuw voor toeristen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team