Zoeken

Airbus A380 van Emirates terug in Casablanca

19 april 2023 - 12:00 - Economie

©

Zoals in januari 2023 werd aangekondigd, heeft de Airbus A380 van de luchtvaartmaatschappij Emirates zijn eerste vlucht naar Casablanca gemaakt. De vliegtuigmaatschappij markeert daarmee zijn terugkeer naar de economische hoofdstad.

Het emblematische vliegtuig van de luchtvaartmaatschappij Emirates, de A380, maakte zijn grote terugkeer naar Marokko op vrijdag 15 april. Het vliegtuig landde op de Mohammed V luchthaven in Casablanca, aldus Trade Arabia. Aan boord van het vliegtuig zaten passagiers uit het Midden-Oosten, Zuid- en Zuidoost-Azië, Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. De reusachtige A380 vervangt de Boeing 777-300ER, die op de route Dubai-Casablanca wordt gebruikt. "De Emirates vlucht EK 751 vertrekt van Dubai International Airport om 07:30 en landt in Casablanca om 11:55. Vlucht EK 752 verlaat Casablanca om 14:45 uur en komt de volgende dag om 01:15 uur aan in Dubai," aldus het bedrijf.

Lees ook: A380 van Emirates keert terug naar Casablanca

Passagiers van de vlucht Casablanca-Dubai met dit vliegtuig kunnen genieten van een naadloze verbinding met het wereldwijde netwerk van 140 bestemmingen van de luchtvaartmaatschappij. Eerste en business class klanten kunnen ook gebruik maken van de onlangs gelanceerde Chauffeur Drive diensten in Marokko, voor een soepele deur-tot-deur ervaring in alle comfort en privacy.

Lees ook: Emirates rekruteert in Marokko

Emirates organiseert al 21 jaar vluchten naar Marokko. Met de terugkeer van de A380 bevestigt de luchtvaartmaatschappij haar jarenlange verbintenis met het koninkrijk. Casablanca blijft een populaire bestemming op het Emirates netwerk.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team