Zoeken

Royal Air Maroc hervat vluchten naar Turkije

14 januari 2023 - 11:00 - Economie

©

In het voorjaar zal Royal air Maroc haar vluchten tussen Casablanca en Sabiha Gökçen International Airport, de tweede drukste luchthaven van Istanbul, hervatten. De route werd in juni 2019 geopend en was sinds de uitbraak van de pandemie opgeschort.

Met vier vluchten per week zal de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij vanaf 14 mei de Mohammed V luchthaven in Casablanca verbinden met de Istanbul Sabiha Gökçen International Airport.

Lees ook: Royal Air Maroc herovert Tunesische markt

De vertrekken zijn gepland op maandag, woensdag, vrijdag en zondag om 7.30 uur, met een aankomst om 14.05 uur. Retourvluchten verlaten Turkije om 15.05 uur en landen om 18.00 uur. De vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 737-800, met 12 stoelen in Business Class en 147 stoelen in Economy Class.

Lees ook: Volgeboekte TUI belooft extra vluchten naar Marokko tijdens krokusvakantie

Royal Air Maroc zal op deze route concurreren met Air Arabia Maroc en Pegasus Airlines. De luchtvaartmaatschappij had enkele maanden geleden ook haar vluchten naar de belangrijkste luchthaven van Istanbul hervat met twee dagelijkse rotaties, waar zij concurreert met Turkish Airlines. Er zijn ook nog vluchten van Tanger en Oujda naar Istanbul.

Bladna.nl