Zoeken

Hakim Ziyech staat te popelen om naar AC Milan te gaan

8 juli 2022 - 11:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Hakim Ziyech kijkt ernaar uit om volgend seizoen bij AC Milan aan de slag te gaan. De Italiaanse club zet de onderhandelingen met Chelsea voort.

De Marokkaans-Nederlandse spelers zou zich graag bij de Italiaanse kampioenen aansluiten en in het eerste elftal van AC Milan spelen, meldt La Gazzetta dello Sport. Ziyech zou in de voetsporen kunnen treden van zijn nu ex-teamgenoot, de Belgische spits Romelu Lukaku, die op uitleenbasis naar Inter Milan vertrekt. AC Milan intensiveert op dit moment de gesprekken met Chelsea, om een uitleencontract af te sluiten met het oog op de komst van de Marokkaanse international in hun team.

Lees ook: Marokkaanse voetbalbond: "Hakim Ziyech aanwezig op WK-2022"

Hakim Ziyech vertrok in de zomer van 2020 voor 35 miljoen euro van Ajax, maar is er niet in geslaagd om indruk te maken bij Chelsea. Hij speelde vorig seizoen slechts 14 van de 38 Premier League wedstrijden. De Marokkaanse vleugelspeler scoorde 14 doelpunten in 83 wedstrijden en won de Champions Leagu, de Club World Cup en de Super Cup.

Lees ook: Milan en Marseille strijden om Hakim Ziyech

In een bericht op zijn Twitter-account maakte @Scout19Calcio onlangs bekend dat een vergelijking tussen de drie Milanese doelwitten, Hakim Ziyech in pole position plaatst om volgend seizoen door AC Milan te worden aangetrokken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team