Zoeken

Toekomst Hakim Ziyech steeds onzekerder

22 oktober 2022 - 09:00 - Sport

©

Hakim Ziyech stond kortgeleden op het punt om naar AC Milan te vertrekken, toen het stil werd rond zijn transfer. Door de ongemakkelijke situatie bij Chelsea, blijft een overstap echter een verstandige keuze voor de Marokkaanse international.

Wat heeft de toekomst in petto voor Hakim Ziyech? Een paar weken geleden stond de speler nog op de radar van verschillende clubs, waaronder AC Milan. Volgens de geruchten zouden zij hun inspanningen verdubbelen om een transfer te bewerkstelligen. Sindsdien is de rust echter weergekeerd. De Marokkaanse international, die slechts een bijrol speelt bij Chelsea, moet zijn situatie verbeteren. Hij moet of meer speeltijd krijgen of een andere club vinden.

Lees ook: Hakim Ziyech zorgt voor sfeer in kleedkamers (video)

Afgelopen zomer miste de 29-jarige middenvelder ternauwernood een terugkeer naar Amsterdam. Hoewel alles nog onzeker is, blijft de internationale pers berichten over zijn aanstaande vertrek naar Italië. Verschillende Italiaanse media meldden enkele dagen geleden dat de Belgische makelaar Sebastien Ledure naar Milaan was afgereisd om de toekomst van Hakim Ziyech te bespreken.

Dit bericht werd echter ontkend door de Italiaanse journalist Fabrizio Romano. "Er was vandaag geen bijeenkomst voor Hakim Ziyech in Milaan, ondanks de geruchten. Sebastien Ledure heeft AC Milan officials ontmoet, doch hij is niet de vertegenwoordiger van de Chelsea speler. Over de situatie van Ziyech zal de komende maanden duidelijkheid komen nu de gesprekken met Ajax zijn stukgelopen", schrijft de journalist op zijn Twitter-account.

Lees ook: AC Milan wil Hakim Ziyech nog steeds contracteren

Vooralsnog moet de Marokkaanse international zich bij Chelsea schikken, vechten voor een betere positie en wachten op kansen om zich bij AC Milan, Ajax Amsterdam of elders te bewijzen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team