Zoeken

Youssef En-Nesyri naar West Ham?

22 augustus 2023 - 14:00 - Sport

©

West Ham heeft opnieuw interesse getoond in de Marokkaanse international Youssef En-Nesyri. De club overwoog in januari al om hem te contracteren. De marktwaarde van de Marokkaanse aanvaller van FC Sevilla wordt geschat op ongeveer 40 miljoen euro.

Na het vertrek van Gianluca Scamacca naar Atalanta, is West Ham op zoek naar versterking in de aanval. De Engelse club heeft intensief onderhandeld om Mohammed Kudus van Ajax aan te trekken, maar die gesprekken liepen op niets uit. De Hammers zoeken daarom naar een alternatieve optie. Met alleen Michail Antonio, Danny Ings en de jonge Divin Mubama als beschikbare opties bij West Ham, hernieuwt de Engelse club zijn inspanningen om Youssef En-Nesyri aan te trekken, meldt 90min.

Lees ook: Youssef En-Nesyri krijgt onweerstaanbaar aanbod

Er zouden gesprekken gaande zijn met FC Sevilla over een mogelijke deal. Volgens Transfermarkt wordt de marktwaarde van de Europa League kampioen 2023-2024 geschat op 40 miljoen euro. Een bedrag dat binnen het budget van de Hammers valt, aangezien ze bereid waren meer te betalen aan Ajax voor Mohammed Kudus.

Lees ook: Youssef En-Nesyri: stervoetballer met Mortal Kombat stijl

In 2021 wilde West Ham En-Nesyri al aantrekken. In januari overwoog de club opnieuw om hem te rekruteren. De interesse van de Hammers in de Atlas Leeuw is te danken aan zijn indrukwekkende prestaties. De 26-jarige speler scoorde vorig seizoen 18 doelpunten in competitiewedstrijden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team