Zoeken

Youssef En-Nesyri krijgt onweerstaanbaar aanbod

30 juli 2023 - 17:00 - Sport

©

De Saoedische club Al Hilal heeft Sevilla 45 miljoen euro aangeboden voor de Marokkaanse aanvaller Youssef En-Nesyri, die hetzelfde bedrag zou kunnen verdienen met een contract van drie jaar.

Youssef En-Nesyri is de prioriteit geworden voor Al Hilal, dat er niet in slaagde om Fulham-aanvaller Aleksandar Mitrovic te contracteren en tevergeefs probeerde spelers als Yassine Bounou, Ivan Rakitic en Fernando Reges aan te trekken. De Saoedische club heeft Sevilla 45 miljoen euro aangeboden om de Marokkaanse international over te neme volgens AS.

Lees ook: Youssef En-Nesyri: stervoetballer met Mortal Kombat stijl

Ondanks dit mooi bedrag zal het niet gemakkelijk zijn om Youssef En-Nesyri te overtuigen. De Atlas Leeuw heeft al twee voorstellen van West Ham afgewezen. De speler is op zoek naar een gerenommeerde club om zijn carrière voort te zetten, na in de afgelopen vier jaar de Champions League te hebben gespeeld en twee Europa Leagues met Sevilla te hebben gewonnen. De Saoedische club biedt de Marokkaanse aanvaller 45 miljoen euro voor drie seizoenen, een aantrekkelijk aanbod dat hem zou kunnen motiveren om de Spaanse club te verlaten.

Lees ook: Youssef En Nesyri: de mysterieuze ster van Sevilla

Al Hilal heeft deze zomer al bijna 170 miljoen euro uitgegeven voor de Braziliaanse vleugelspeler Malcolm, de Portugese pivot Ruben Neves, de Spaans-Servische middenvelder Milinkovic-Savic en de Senegalese verdediger Koulibaly. De komst van Youssef En-Nesyri zou het totaal van de spelersaankopen op meer dan 200 miljoen euro brengen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team