Zoeken

West Ham-fans boos op Nayef Aguerd

14 februari 2024 - 18:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Nayef Aguerd, die na een teleurstellende Afrika Cup terugkeerde naar zijn club, heeft moeite om goed te presteren bij West Ham. De fans van de Hammers eisen zelfs zijn vertrek.

Sinds zijn terugkeer van de Afrika Cup in Ivoorkust heeft Nayef Aguerd een reeks slechte wedstrijden gespeeld met West Ham. De club verloor van Manchester United (0-3) op 4 februari en van Arsenal (0-6) op zondag. Na deze twee nederlagen wezen veel fans naar de verdediging van de Hammers, en met name naar de Atlas Leeuwen. Ze bekritiseren vooral zijn slechte positionering, die zijn teamgenoten tijdens de wedstrijd tegen Arsenal veel pijn heeft gedaan. De Marokkaanse international kon de snelheid en techniek van Bukayo Saka, de ster van Arsenal, niet bijbenen. De centrale verdediging van West Ham incasseerde 4 doelpunten in 45 minuten.

Lees ook: Nayef Aguerd neemt het op voor bondscoach Walid Regragui

Sindsdien wordt Nayef Aguerd geconfronteerd met kritiek op zijn slechte prestaties. Sommige Hammers-fans eisen zelfs het vertrek van de 27-jarige speler die vorig jaar de Europa Conference League won en een uitstekend seizoen beleefde als vaste waarde in de centrale verdediging van West Ham.

Lees ook: Nayef Aguerd onthult sleutel tot succes Marokko

De club overwoog de Atlas Leeuw eind december te laten gaan en wilde verdedigers Jonathan Tah en Dan-Axel Zagadou van de Bundesliga binnenhalen als vervanging voor de Atlas Leeuw. De club hoopte op een bod van 30 miljoen pond. AC Milan, op zoek naar een topverdediger, heeft interesse getoond in de Marokkaan. Tijdens de zomertransferperiode wilden ook clubs uit Saoedi-Arabië de diensten van de speler inlijven, die in de top 10 van duurste spelers van Afrika staat, maar hij koos ervoor om in Londen te blijven.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team