Zoeken

Grote club wil Youssef En-Nesyri

24 december 2023 - 22:00 - Sport

©

Manchester United, geconfronteerd met een reeks wedstrijden zonder overwinning, is op zoek naar een nieuwe spits om de gelederen te versterken. De Engelse club ziet daarvoor graag de Marokkaanse international Youssef En-Nesyri komen.

Na een recente nederlaag tegen West Ham (0-2) in de Premier League, lijkt Manchester United vastberaden En-Nesyri aan te trekken, bekend om zijn bijdrage aan de historische deelname van het Marokkaans elftal op het WK 2022 in Qatar.

Lees ook: Youssef En-Nesyri schrijft geschiedenis met uniek record

Volgens berichtgeving van The Sun toont Manchester United minder interesse in de Guinese Serhou Guirassy, de op een na beste doelpuntenmaker van de Bundesliga, die de voorkeur geeft aan een overstap naar Tottenham Hotspur boven een "disfunctioneel" team.

Coach Erik Ten Hag heeft al scouts naar Sevilla gestuurd om En-Nesyri te observeren, die vorig seizoen twee keer scoorde tegen Manchester United in de Europa League. De Andalusische club zou bereid zijn de 26-jarige spits te verkopen tijdens de transferperiode in januari voor 16 miljoen pond.

Lees ook: Youssef En-Nesyri, Europa’s kopballenkoning van 2023

Youssef En-Nesyri heeft zich sinds zijn aankomst in Sevilla ontpopt als een speler van formaat, met beslissende doelpunten en indrukwekkende prestaties. Hij heeft twee Europa League-titels gewonnen met Sevilla en heeft dit seizoen al negen doelpunten gescoord in 22 wedstrijden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team