Zoeken

Engelse club doet vast bod op Abdessamad Ezzalzouli

22 augustus 2023 - 23:00 - Sport

©

Met nog maar enkele dagen te gaan tot het einde van de zomertransferperiode, blijft Barcelona mogelijkheden zoeken om zijn team te verkleinen. De Catalaanse club lijkt bereid om Abdessamad Ezzalzouli te laten gaan. Aston Villa heeft zich intussen gemeld met een bod om de jonge Marokkaanse aanvaller in te lijven.

Aston Villa heeft blijk gegeven van interesse in Abde Ezzalzouli. De Premier League-club, onder leiding van Unai Emery, zou een vast bod hebben gedaan dat dicht bij de prijs ligt die Barcelona vraagt voor de 20-jarige Marokkaanse international, meldt Fichajes.

Lees ook: Abdessamad Ezzalzouli overtuigt FC Barcelona

De Engelse club wil de jonge speler snel binnenhalen om de samenstelling van het team voor het komende seizoen af te ronden. Aan de andere kant overweegt Barcelona om Abde, die al wat speeltijd heeft gekregen onder leiding van Xavi Hernandez, te laten gaan.

Lees ook: Gouden kans voor Abdessamad Ezzalzouli

Barcelona overweegt sterk het voorstel van Aston Villa te accepteren, aangezien de club streeft naar een verkleining van de spelersgroep en de salarismassa. Abde Ezzalzouli is volgens Transfermarkt 15 miljoen euro waard.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team