Zoeken

Al Hilal geeft Youssef En-Nesyri niet op

23 augustus 2023 - 13:00 - Sport

©

Ondanks een eerste geweigerde bod, blijft de club Al Hilal uit Saoedi-Arabië geïnteresseerd in de Marokkaanse aanvaller van FC Sevilla, Youssef En-Nesyri, wiens marktwaarde wordt geschat op 40 miljoen euro.

Al Hilal is vastbesloten om Youssef En-Nesyri te contracteren. De Saoedische club is bereid de strijd aan te gaan met West Ham United om de Marokkaanse aanvaller van Sevilla aan te trekken volgens TMW. Na het vertrek van Gianluca Scamacca naar Atalanta, zijn de Hammers op zoek naar versterking in de aanval. De Engelse club heeft intensief onderhandeld om Mohammed Kudus van Ajax aan te trekken, maar de onderhandelingen liepen vast. Ze zoeken nu naar een tweede optie en hebben hun oog laten vallen op de Marokkaanse international.

Lees ook: Youssef En-Nesyri: stervoetballer met Mortal Kombat stijl

Afgelopen maand wees Sevilla FC een bod van Al Hilal voor de Atlas Leeuw af. De Saoedische club had 25 miljoen euro aangeboden aan de Spaanse club, die met financiële problemen kampt. De marktwaarde van de Europa League-kampioen van 2023-2024 wordt geschat op 40 miljoen euro.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team