Zoeken

Younes en Eline van ’Huis Gemaakt’ kopen huis dankzij crowdfunding

27 juni 2022 - 12:20 - Wereld

©

De 28-jarige Younes en zijn vriendin, de 25-jarige Eline, verloren nipt de Huis Gemaakt-finale, maar ze kunnen dankzij een crowdfunding alsnog een huis kopen. Dat maakte het koppel bekend op de Instagrampagina van VTM.

Eline en Younes vertellen in de video dat ze een paar zware weken achter de rug hebben: "Alsof er iemand gestorven was’. Maar inmiddels gaat het weer beter en dat is vooral te danken aan een crowdfundingsactie die momenteel ruim 30.000 euro opleverde. De actie werd na de finale voor hen opgestart en elke dag storten sympathisanten daar nog geld op, schrijft Het Nieuwsblad.

Lees ook: Kijkers helpen ’Huis gemaakt’-verliezers Younes en Eline met crowdfunding

"Wie gunt een crowdfunding aan een Marokkaan en een Chinees?", vraagt Younes zich af. "Bijna heel Vlaanderen, blijkbaar." De crowdfundingsactie maakt de droom van een eigen huis opnieuw bereikbaar voor het koppel en daarvoor willen ze iedereen bedanken die hen heeft geholpen. "We hadden dit nooit verwacht."

Lees ook: Heel Nederland wil Hamouch en zijn kinderen helpen

Het is nog te vroeg om iets te zeggen over het huis dat Eline en Younes renoveerden in Beringen. Het koppel weet nog niet of dit binnen hun budget zal vallen. Amaury Verelst van A. Verelst Development, schat de woning in Beringen op zo’n 360.000 à 380.000 euro.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team