Zoeken

Huis Younes en Eline van ’Huis Gemaakt’ staat te koop (video)

20 augustus 2022 - 15:40 - Cultuur

©

Het pand uit ’Huis Gemaakt’, dat verbouwd werd door kandidaten Younes en Eline, staat te koop voor 395.000 euro. Het brede publiek kan op 28 augustus een kijkje komen nemen.

Tijdens het tweede seizoen van het VTM-programma ’Huis Gemaakt’ verbouwden Younes (28) en Eline (25) hun droomhuis in het Belgische Koersel bij Beringen. De verliezende finalisten konden het huis dat ze renoveerden niet zelf kopen, ondanks een crowdfunding die ruim 31.000 euro opleverde, schrijft Het Nieuwsblad.

Lees ook: Geen huis voor Younes en Eline ondanks crowdfunding

Het huis wordt nu verkocht door vastgoedmakelaar Cédric Larbie. "De voorbije weken hebben we de woning opgeruimd en klaargemaakt voor verkoop. Het huis komt nu op de markt voor 395.000 euro". Dat is volgens Larbie een correcte prijs. "Het pand is top qua originaliteit en creativiteit. Het is een beetje atypisch ingericht en er werd met gedurfde kleuren gewerkt. Je ziet dat er hart en ziel ingestoken is."

Na afloop van het tv-programma waren onder meer de berging, het toilet en de overloop nog niet helemaal afgewerkt. "Maar eventuele kopers mogen gerust zijn dat het volledig afgewerkt zal zijn", zegt Larbie. "Natuurlijk zullen er altijd kleine dingen zijn die nog aangepakt kunnen worden. Zo kan alles nog wel een extra laag verf gebruiken en zijn er enkele hoekjes en kantjes die wat beter afgewerkt zouden kunnen worden. Maar qua structuur is het pand perfect in orde. Het werd afgewerkt met zonnepanelen, een warmtepomp, alarminstallatie en domotica."

Lees ook: Younes en Eline van ’Huis Gemaakt’ kopen huis dankzij crowdfunding

De vastgoedmakelaar kreeg reeds een aantal vragen binnen met betrekking tot het huis. "Ik heb het gevoel dat er wel veel interesse is. Als ik in het pand kom, zie ik ook dat mensen uit de buurt altijd aan het kijken zijn." Het Beringse huis wordt op 28 augustus opengesteld voor het publiek. "Eigenlijk is het een soort fandag, die plaatsvindt van 14 tot 17 uur. Op voorhand inschrijven is wel verplicht."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team