Zoeken

Opnieuw aanslagen op panden van familie Jamal Ben Saddik

11 juli 2022 - 10:40 - Wereld

©

Eind vorige week werden er opnieuw huizen beschoten die toebehoren aan familieleden van kickbokser Jamal Ben Saddik in België. De Antwerpse politie heeft inmiddels twee gewapende mannen opgepakt, die vermoedelijk betrokken zijn bij de beschieting van het pand aan de Stenenbrug in Borgerhout.

De twee verdachten werden opgepakt na de beschieting van het Antwerpse restaurant Pokebowl Place. De politie kon hen snel opsporen, mede dankzij camerabeelden. "Het gaat om een man van 19 uit Sint-Niklaas en een verdachte van 25 jaar die de Nederlandse nationaliteit heeft", aldus parketwoordvoerster Lieselotte Claessens in De Telegraaf.

Lees ook: Woning familie kickbokser Jamal Ben Saddik beschoten

De beschieting van restaurant Pokebowl Place staat niet op zich. In de voorbije dagen en weken vond er een lange reeks aanslagen plaats tegen familieleden van kickbokser Jamal Ben Saddik. De politie werd in dezelfde nacht opnieuw opgeroepen na een explosie in de Sint-Rochusstraat. Er bleek een aanslag gebeurd te zijn voor de deur van Bens Handcarwash, die ook een link heeft met Jamal Ben Saddik. Een familielid van de kickbokser was tot een paar weken geleden nog de eigenaar van de handcarwash.

Lees ook: Aanval met vuurwerk op woning Jamal Ben Saddik

Een paar dagen eerder werd er geschoten bij zijn eigen woning in de Zegepraalstraat en werd ook de woning tegenover het huis van de ouders van Jamal Ben Saddik beschoten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team