Zoeken

XXL-optreden van Noussair Mazraoui tegen FC Barcelona (video)

15 september 2022 - 23:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Noussair Mazraoui was dinsdagavond de auteur van een opmerkelijke prestatie tijdens de wedstrijd tussen FC Barcelona en Bayern München. De wedstrijd telt mee voor de tweede dag van de Champions League en eindigde in een overwinning voor Bayern (2-0).

De Atlas Leeuw heeft zwaar gewogen in de overwinning van Bayern. Bovendien worden de prestaties van Noussair Mazraoui alom geprezen door de media en de fans, die oproepen om de speler in te zetten op de rechtsbackpositie.

Lees ook: Bayern München: Noussair Mazraoui zegt nee tegen bier

Mazraoui werd door de coach gekozen om Benjamin Pavard te vervangen in de 21ᵉ minuut van de wedstrijd. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om te laten zien waartoe hij in staat is. In de ogen van fans leverde de speler een geweldige wedstrijd. Hij won al zijn duels en bepaalde snel de strategieën om de "gevaarlijke" spelers in het kamp van de tegenstander te blokkeren, zoals Ousmane Dembélé, die de hele tijd confrontaties met de Atlas Leeuw vermeed.

Duitse media prezen de XXL-prestaties van de Marokkaan en benadrukten dat hij zijn teamgenoten veel meer aanvallende oplossingen bood dan Benjamin Pavard. Voor de speler, die zijn ritme nog niet zou hebben gevonden en die fysiek nog niet klaar was voor het Duitse kampioenschap, verandert deze prestatie alles.

Lees ook: Noussair Mazraoui onderaan salarisranking Bayern München

Noussair Mazraoui heeft niet enkel Julian Nagelsmann overtuigd van het feit dat hij een basisplaats verdient bij de Beierse club, maar hij heeft ook bewezen aan de Marokkaanse bondscoach Walid Regragui, dat hij gelijk had om hem op te roepen voor de vriendschappelijke wedstrijden tegen Chili op 23 september in Barcelona en tegen Paraguay op 27 september in Sevilla.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team