Zoeken

Noussair Mazraoui onderaan salarisranking Bayern München

7 augustus 2022 - 11:20 - Sport

©

De Marokkaanse international Noussair Mazraoui ging in mei van dit jaar naar Bayern München, maar is lang niet één van de best betaalde spelers van de club. Zijn salaris ligt ver van dat van andere sterren van de club, zoals Sadio Mané of Thomas Muller.

De 24-jarige Mazraoui heeft een contract getekend bij de Rekordmeister tot 2026. Volgens het Duitse medium Bild, dat vrijdag de salarissen van de spelers van de club bekend heeft gemaakt, verdient de rechtsback niet zoveel. Zijn salaris bedraagt namelijk 8 miljoen euro per jaar, inclusief de extra voordelen.

Lees ook: Noussair Mazraoui neemt afscheid van Ajax Amsterdam (video)

Een salaris dat ver verwijderd is van de top 3 van de Beiers gevormd door Mané, Neuer en Müller en hem op de 14ᵉ plaats in het klassement plaatst. De Senegalese international voert de ranglijst aan, gevolgd door de Manuel Neuer en Thomas Müller.

Volgens de jaarlijkse loonrangschikking verdienen Sadio Mané 22 miljoen euro, Manuel Neuer 21 miljoen euro, Thomas Muller 20,5 miljoen euro, Leroy Sané en Kingsley Coman 20 miljoen euro, Joshua Kimmich 19,5 miljoen euro, Serge Gnabry 19 miljoen euro, Leon Goretzka 17 miljoen euro, Matthijs de Ligt, Lucas Hernandez en Dayot Upamecano 16 miljoen euro, Marcel Sabitzer en Alphonso Davies 9 miljoen euro, Noussair Mazraoui, Ryan Gravenberch en Benjamin Pavard 8 miljoen euro.

Lees ook: Noussair Mazraoui verklaart keuze Bayern

Het laagst op de loonlijst zijn Jamal Musiala, Eric Maxim Choupo-Moting en Tanguy Nianzou met 5 miljoen euro, Bouna Sarr en Mathys Tel met 4 miljoen euro, Josip Stanisic en Paul Wanner met 2 miljoen euro en Gabriel Vidovic met 1 miljoen euro.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team