Zoeken

Champions League: Achraf Hakimi tegen Noussair Mazraoui

8 november 2022 - 20:00 - Sport

©

Volgens de loting voor de 8ste finale in de Champions League neemt PSG, de club van Achraf Hakimi, het op tegen de Duitse club FC Bayern München van Noussair Mazroui. De wedstrijd wordt een onverwachte duel tussen de twee Atlas Leeuwen.

De ceremonie vond maandag plaats in Nyon, Zwitserland. Als runners-up van de groep ondanks een totaal van 14 punten, had PSG alle kans om een belangrijke tegenstander te ontmoeten in de 8ste ronde. De loting bezorgde hen FC Bayern München met Noussair Mazraoui. Een tegenstander die Hakimi en zijn teamgenoten goed kennen want ze hebben elf keer tegen hen gespeeld in de Champions League. In de finale van 2020 verloren ze met 1-0 door een doelpunt van Kingsley Coman.

Lees ook: Achraf Hakimi 5ᵉ snelste speler ter wereld

Chelsea, waar Hakim Ziyech speelt, moet Borussia Dortmund uitschakelen om de kwartfinales van de Europese competitie te bereiken.

Lees ook: Het slimme antwoord van Noussair Mazraoui aan journalist

Bij de loting kwam ook een rematch van de laatste Champions League-finale uit de bus. Liverpool staat dan opnieuw tegenover titelverdediger Real Madrid. De eerste legs worden gespeeld op 14, 15, 21 en 22 februari, de tweede legs op 7, 8 en 9 februari.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team