Zoeken

Bondcoach Walid Regragui moet selectie herzien

20 september 2022 - 20:00 - Sport

©

Twee maanden voor het WK is de lijst met geblesseerde Atlas Leeuwen zorgwekkend. Voor coach Walid Regragui is dit een moeilijke situatie. Hij verwachtte het niveau van de geselecteerde spelers voor de twee vriendschappelijke wedstrijden tegen Chili en Paraguay te kunnen beoordelen.

Behalve Tarik Tissoudali en Adam Masina, die door hun ernstige blessures niet aan het WK kunnen deelnemen, zal Walid Regragui het in de komende twee vriendschappelijke wedstrijden tegen Chili en Paraguay zonder verschillende andere spelers moeten zien te redden.

Lees ook: Bondscoach Marokko onthult spelerslijst met Ziyech

Het gaat onder meer om Yassine Bounou, die afgelopen weekend geblesseerd raakte in de wedstrijd tussen Sevilla FC en Villareal. Hij werd voor het einde van de eerste helft vervangen. Ook rechtsback Noussair Mazraoui, die geblesseerd raakte in de wedstrijd van Bayern tegen Augsburg, zal afwezig zijn. Om hem te vervangen haalde de coach rechtsback Fahd Moufi van Portimonense SC.

Lees ook: Walid Regragui onder druk

Tot overmaat van ramp raakte verdedigende middenvelder Sofyan Amrabet geblesseerd tijdens de wedstrijd van Fiorentina tegen Hellas Verona. Meer blessures zullen de situatie voor de Atlas Leeuwen nog ingewikkelder maken. De bondscoach hoopt in ieder geval dat Noussair Mazraoui, Yassine Bounou en Sofyan Amrabet aan het WK in Qatar zullen kunnen deelnemen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team