Zoeken

Achraf Hakimi krijgt ook steun van Mbappé

17 maart 2023 - 13:00 - Sport

©

Achraf Hakimi bevindt zich in een moeilijke situatie sinds hij door een 24-jarige vrouw in Frankrijk van verkrachting werd beschuldigd. Maar de Marokkaanse rechtsback kan rekenen op de steun van zijn naasten en zijn vriend en clubgenoot Kylian Mbappé.

Franse media hadden voorspeld dat de verkrachtingszaak het einde zou betekenen van de vriendschap tussen Achraf Hakimi en Kylian Mbappé. Maar niets is minder waar. De Franse aanvaller heeft aan de Marokkaanse international al zijn sympathie en solidariteit betuigd.

Lees ook: Bondscoach Marokko steunt Achraf Hakimi na beschuldigingen van verkrachting

Hoewel Achraf Hakimi de financiële en persoonlijke gevolgen van deze zaak nog niet kent, kan de Atlas Leeuw ook rekenen op de steun van zijn club, PSG, die vanaf de eerste uren publiekelijk zijn steun aan de speler heeft betuigd.

Lees ook: RedOne neemt het op voor Achraf Hakimi

Bondscoach Walid Regragui nam het ook op voor de rechtsback. "Achraf is kalm, we staan achter hem, de presumptie van onschuld moet gerespecteerd worden, maar we staan achter hem en steunen hem. Ik heb tegen Achraf gezegd dat hij eerst aan voetbal moet denken, de aangewezen personen zullen zich met andere zaken bezighouden. Het zal hem goed doen om terug te keren naar het land en de steun van de Marokkanen te voelen. Wat ik kan zeggen is dat Achraf Hakimi een sterke man is, op het veld en daarbuiten," verklaarde de coach van het Marokkaans elftal tijdens een persconferentie op maandag.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team