Zoeken

Mbappe wil enkel naar Real Madrid als Achraf Hakimi meegaat

9 januari 2023 - 09:00 - Sport

©

Real Madrid heeft opnieuw een poging ondernomen om Kylian Mbappé aan te kopen in de zomerstop. Maar de speler heeft laten weten dat hij enkel komt als twee andere spelers, waaronder de Marokkaanse international Achraf Hakimi, ook een contract krijgen.

De vriendschappelijke relatie tussen Achraf Hakimi en Kylian Mbappé is niemand ontgaan. Enkele maanden geleden, toen Real Madrid de Franse speler probeerde aan te trekken, vertrouwde Hakimi hem toe dat hij PSG ook zou verlaten als Mbappé werd getransfereerd. Nu Florentino Perez opnieuw bereid is de speler te contracteren, heeft Mbappé twee voorwaarden, en niet de minste.

Lees ook: Hakimi en Mbappé als sterren onthaald door NBA-team (video)

Volgens Fichajes is Kylian Mbappé bereid om naar Real te gaan op voorwaarde dat de club ermee instemt om tegelijkertijd Achraf Hakimi, zijn teamgenoot bij PSG, en Theo Hernandez, een speler die voor AC Milan speelt, te contracteren. De twee spelers staan tot 2026 onder contract bij hun respectievelijke clubs.

Lees ook: Achraf Hakimi in top 10 snelste spelers WK

De Marokkaanse speler zou zijn vriend graag volgen naar de club die hem heeft opgeleid, maar Hernandez voelt zich goed in de Serie A en zou geen zin hebben om te verhuizen. Bovendien zou Real de financiële last van de transfer van drie spelers, waarvan de marktwaarde op de transfermarkt door het WK explosief is gestegen, niet aankunnen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team