Zoeken

Hakimi en Mbappé na vakantie in VS naar Marokko

9 januari 2023 - 17:00 - Sport

©

Achraf Hakimi en Kylian Mbappé hebben hun vakantie verlengd. Na een paar dagen in de Verenigde Staten, gingen de twee teamgenoten en vrienden van PSG naar Marokko om hun reis in stijl af te sluiten.

Hakimi en Mbappé waren afgelopen maandag in New York waar ze de basketbalwedstrijd van de Brooklyn Nets tegen de San Antonio Spurs (139-103) bijwoonden en een rondleiding kregen door de kleedkamer van de Nets. Daar hebben ze elk teamlid persoonlijk begroet en gefeliciteerd. De onafscheidelijke vrienden werden ook gespot in een pretpark en in winkelcentra, meldt Canal Supporters.

Lees ook: Hakimi en Mbappé als sterren onthaald door NBA-team (video)

De PSG-teamgenoten vertrokken vervolgens vanuit de Verenigde Staten naar Marokko. Ze brachten tijd door in Marrakech, aldus het Twitter-account @SCCR_212, dat gespecialiseerd is in nieuws over het Marokkaans elftal. Op sociale media circuleren verschillende video’s van de twee spelers in de Marokkaanse stad.

Lees ook: Mbappe wil enkel naar Real Madrid als Achraf Hakimi meegaat

Terwijl de twee sterren van hun vrije tijd genoten, kwalificeerde hun club zich vrijdag voor de ronde van 32 door Chateauroux met moeite te verslaan. Hakimi en Mbappé werden deze maandag, twee dagen voor de wedstrijd tegen Angers in het Parc des Princes, terug verwacht op de training van PSG. Het is nog niet zeker dat ze voor deze wedstrijd zullen worden geselecteerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team