Zoeken

Achraf Hakimi onthult identiteit beste vrienden

22 februari 2023 - 17:00 - Sport

©

In een interview met Smaïl Bouabdellah voor Prime Video onthulde de Marokkaanse international Achraf Hakimi dat hij buiten Kylian Mbappé nog twee andere vrienden heeft waarmee hij alles deelt.

Slechts enkele weken na zijn transfer naar Parijs raakte de Marokkaanse rechtsback zeer bevriend met de Franse aanvaller Kylian Mbappé. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk, delen ze dezelfde hobby’s en brengen ze veel tijd samen door buiten het veld en de kleedkamer van PSG. Maar volgens de Atlas Leeuw is Mbappé niet de enige mooie ontmoeting die voetbal hem heeft gebracht.

Lees ook: Achraf Hakimi spreekt over de droom die hij nog wil vervullen

"Voetbal heeft me de mogelijkheid gegeven om Kylian te leren kennen. Hij is meer dan alleen een teamgenoot, hij is een vriend, een familielid geworden. Net als Lucas Zidane, met wie ik bij Real Madrid heb gespeeld. Munir El Kajaoui, de keeper van de Atlas Leeuwen is ook een lid van mijn familie geworden", aldus Hakimi.

Tijdens zijn jonge carrière heeft Achraf Hakimi vele onderscheidingen ontvangen en verschillende trofeeën gewonnen met zijn clubs. Maar om echt gelukkig te zijn, wil hij "de Champions League winnen met PSG en de Afrika Cup of het WK met Marokko". "Ik heb dat nodig," aldus de rechtsback.

Lees ook: Hakimi en Bounou op cover GQ Middle East magazine

Na een uitstekende prestatie tijdens het WK keerde Achraf Hakimi vastberaden terug om de zaken bij PSG te veranderen. Hij was verbluffend tegen Toulouse, maar raakte geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen Bayern München.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team