Zoeken

Onderzoek naar mishandeling Yasmine Driouech door Mo Ihattaren loopt door ondanks huwelijk

20 mei 2023 - 11:00 - Sport

©

Het recente huwelijk van Mo Ihattaren met influencer Yasmine Driouech heeft geen invloed op het onderzoek naar de vermeende mishandeling van de jonge vrouw door de voetballer. Dat laat de politie weten.

Een woordvoerder van de politie Midden-Nederland bevestigde aan het AD dat "het huwelijk geen invloed heeft op het onderzoek naar het mishandelingsincident". Het feit dat Yasmine Driouech haar klacht probeerde in te trekken en dat de twee nu getrouwd zijn maakt geen einde aan het onderzoek.

Lees ook: Mohammed Ihattaren en influencer Yasmine getrouwd, einde carrière in zicht

Mohammed Ihattaren werd in februari gearresteerd voor de vermeende mishandeling van de jonge influencer tijdens zijn verjaardagsfeestje. Yasmine Driouech probeerde kort daarop haar klacht in te trekken maar justitie besloot het onderzoek voort te zetten. De advocaat en de familie van de speler weigeren de zaak te commenteren.

Lees ook: Ihattaren terug vrij na arrestatie voor mishandelen TikTok-ster Yasmine

De 21-jarige voetballer en zijn jonge vrouw zouden overwegen om zich in Dubai te vestigen. De voetbalcarrière van Ihattaren blijkt tot een einde te zijn gekomen, hoewel hij nog tot 2025 bij Juventus onder contract staat. Hij verschijnt volgens plaatselijke bronnen echter bijna nooit op de training. De Italiaanse club wil hem als gevolg dit voorjaar nog ontslaan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team