Zoeken

Mohamed Ihattaren vertrekt naar Turkije

3 augustus 2023 - 16:00 - Sport

©

Mohamed Ihattaren heeft een akkoord gevonden met de Turkse voetbalclub Samsunspor. Na een periode van onzekerheid lijkt de jonge speler van Marokkaanse afkomst een nieuwe uitdaging te hebben gevonden in de hoogste Turkse competitie.

Samsunspor kondigde via Twitter aan dat Ihattaren dinsdagavond bij de club werd verwacht, waar een vierjarig contract voor hem klaar stond. Hij moest echter eerst de medische keuring doorstaan.

Lees ook: Voetbalcarrière Ihattaren over, Juventus ontbindt contract

De carrière van Ihattaren, die sinds enkele dagen transfervrij was, heeft in de afgelopen jaren veel moeilijkheden gekend. De speler stond sinds de zomer van 2021 onder contract bij Juventus en verdiende er 1,3 miljoen euro per jaar, maar kwam nooit in actie voor de Italiaanse club. Uitleenperiodes bij Sampdoria en Ajax mislukten ook, waardoor hij feitelijk al ruim twee jaar geen wedstrijden meer speelt.

Lees ook: Mohammed Ihattaren en influencer Yasmine getrouwd, einde carrière in zicht

De transfer naar Samsunspor nam volgens Turkse media tijd in beslag omdat de club nog een vergoeding voor opleidingskosten aan PSV moest betalen. Met deze overstap hoopt Ihattaren zijn carrière weer op de rails te krijgen en zijn talent op het veld te laten zien.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team