Zoeken

Ihattaren weg bij Slavia Praag: "Focus op familie en carrière"

1 april 2024 - 19:00 - Sport

©

Mohamed Ihattaren is niet langer speler van Slavia Praag. De club en de speler hebben in overleg besloten om het contract, dat in december 2023 werd getekend, te ontbinden.

De reden voor de ontbinding is de wens van Ihattaren om zich dichter bij zijn familie te vestigen en zich te concentreren op zijn carrière. Slavia heeft begrip voor deze keuze en heeft de beslissing van Ihattaren volledig gesteund.

Lees ook: Mohamed Ihattaren sterk afgevallen, nieuwe club tevreden

Ihattaren kwam in december 2023 naar Praag op basis van een prestatiecontract. Hij wist echter nooit een vaste plek in het eerste elftal te bemachtigen. De jonge Nederlander van Marokkaanse afkomst speelde geen officiële wedstrijden voor Slavia en belandde al snel in het reserveteam.

De mislukte periode in Praag is een zoveelste tegenslag in de carrière van Ihattaren. De talentvolle vleugelspeler werd eerder al weggestuurd bij Juventus en PSV. Hij kon de hoge verwachtingen die er waren bij Ajax en Eindhoven nooit waarmaken.

Lees ook: Mohamed Ihattaren riskeert gevangenisstraf

Ihattaren haalde ook geregeld de media met zijn persoonlijke problemen. Zo liep zijn avontuur in Italië uit op een fiasco en kwam hij in Nederland in opspraak vanwege een vermeende mishandeling van zijn vriendin.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team