Zoeken

Marokko-Frankrijk: op welke zender live te zien en om hoe laat?

8 augustus 2023 - 06:00 - Sport

©

Het Marokkaanse vrouwenelftal zal het dinsdag in de achtste finales van het WK-vrouwenvoetbal opnemen tegen Frankrijk in het Hindmarsh Stadium van Adelaide, een ontmoeting die door Hervé Renard, de coach van Les Bleues en voormalig coach van de Atlas Leeuwen, als bijzonder wordt bestempeld.

In een recent interview met L’Équipe benadrukte de voormalige bondscoach van Marokko de moeilijkheid van de wedstrijd. Renard weet dat de Marokkaanse speelsters er alles aan zullen doen om "het Franse team te doen vallen". Hij haalde ook de herinneringen en banden aan die hij heeft met het koninkrijk, maar stelde dat gevoelens opzij moeten worden gezet om zich op de wedstrijd te concentreren.

Lees ook: Marokko’s Atlas Leeuwinnen schrijven geschiedenis: op naar achtste finale tegen Frankrijk

Hervé Renard zei onder de indruk te zijn van de prestaties van de Leeuwinnen van de Atlas en noemde hun kwalificatie voor de achtste finales "de magie van het voetbal". De coach verklaarde verder dat Marokko niets te verliezen heeft in deze wedstrijd, wat de confrontatie nog moeilijker maakt. "Ze willen ons doen vallen. Frankrijk betekent iets speciaals voor Marokko", waarschuwde de Franse coach

Lees ook: Koning Mohammed VI trots op Leeuwinnen van de Atlas

Om hoe laat en op welke zenders is de wedstrijd live te zien?

De wedstrijd tussen Frankrijk en Marokko vindt plaats op dinsdag 8 augustus om 12.00 uur (Marokkaanse tijd) en 13.00 uur (Nederlandse en Belgische tijd) in het Hindmarsh Stadium in Adelaide, Australië.

Verschillende zenders zullen de wedstrijd live uitzenden:

 Marokko: Arryadia TNT
 Nederland: NPO1
 België: Tipik (applicatie Auvio)
 Frankrijk: M6
 Spanje: TVE (streaming op internet)

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team