Zoeken

Marokkaanse speelster verontschuldigt zich na nederlaag tegen Frankrijk

9 augustus 2023 - 12:39 - Sport

©

Nouhaila Benzina deelde haar analyse over de prestaties van de Leeuwinnen van de Atlas tijdens het Wereldkampioenschap in Australië en Nieuw-Zeeland. Ondanks een 4-0 nederlaag tegen Frankrijk in de achtste finale, wist het team tijdens het toernooi indruk te maken.

De Marokkaanse verdedigster bood haar excuses aan aan de Marokkaanse fans na de nederlaag tegen Frankrijk, waarbij ze de collectieve inspanning van het team prees. "We hebben ons best gedaan, we hebben gevochten voor een positief resultaat. We zullen werken om een positief beeld te tonen tijdens de volgende competities", verklaarde Benzina op Arryadia, waarbij ze de vastberadenheid van het team benadrukte om te blijven groeien.

Lees ook: Leeuwinnen van de Atlas nationale trots ondanks nederlaag

Ondanks hun uitschakeling, blijft de prestatie van de Leeuwinnen van de Atlas historisch. Hun eerste deelname aan het Wereldkampioenschap werd immers gekenmerkt door een kwalificatie voor de achtste finales, een ongekende prestatie die een veelbelovende toekomst voorspelt voor het vrouwenvoetbal in Marokko.

Bladna.nl