Zoeken

Verzoening Vahid Halilhodzic en Ziyech-Mazraoui onmogelijk

27 maart 2022 - 09:00 - Sport

©

Mohamed Maqrouf, adviseur van de voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond FRMF, heeft gereageerd op de weigering van Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui om zich bij de nationale ploeg aan te sluiten voor de play-offs voor het Wereldkampioenschap in Qatar.

In een interview met 2M, zegt de adviseur dat voorzitter Fouzi Lekjaâ van de FRMF pogingen heeft ondernomen om te bemiddelen in het conflict tussen Ziyech en Mazraoui aan de ene kant en Vahid Halilhodzic aan de andere kant, maar uiteindelijk hebben de twee spelers geweigerd om terug te keren naar de nationale ploeg.

Lees ook: Halilhodzic "wil niets meer horen" over Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui

"Het grote potentieel van de twee spelers valt niet te ontkennen," zegt hij. "Maar de beslissing is uiteindelijk aan de coach. Er was inderdaad een conflict tussen Vahid en de twee spelers: Mazraoui en Ziyech, maar we hebben er alles aan gedaan om de twee partijen te verzoenen."

Lees ook: Marokko maakt selectie bekend voor play-offs, Ziyech en Mazraoui afwezig

Hij sluit af door te zeggen dat Vahid Halilhodzic hen uiteindelijke heeft geselecteerd voor de Atlas Leeuwen, "maar de twee spelers hebben geweigerd zich bij het Marokkaanse team aan te sluiten".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team