Zoeken

Noussair Mazraoui toch terug bij Marokkaans elftal?

30 april 2022 - 09:40 - Sport

©

Ondanks de weigering van bondscoach Vahid Halilhodzic om hem op te roepen, wil de Marokkaanse international Noussair Mazraoui terugkeren in de nationale ploeg.

"De speler die weigert te trainen, die weigert te spelen, die blessures faket, voor mij is het een afgesloten verhaal". Met deze woorden antwoordde Vahid Halilhodzic aan de Kroatische televisiezender Nova, die wilde weten of hij bereidt was de Marokkaanse internationals Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui voor te dragen voor het WK-2022 in Qatar.

Lees ook: Marokkaanse voetbalbond organiseert ontmoeting met Halilhodzic, Ziyech en Mazraoui

Halilhodzic blijft bij zijn beslissing om de twee spelers, met wie hij geen goede relatie meer heeft, niet op te roepen, hoewel de verdediger van Ajax Amsterdam blijkbaar wel wil terugkeren bij de Atlas Leeuwen, zo meldt Morocco World News.

Lees ook: Bondscoach verzet zich tegen terugkeer Ziyech en Mazraoui

Onder verwijzing naar een bericht van de speler, waarvan geen spoor te bekennen is op zijn accounts op de sociale netwerken, beweert de website dat Noussair Mazraoui is teruggekomen op zijn beslissing om niet meer voor Marokko te spelen. Hij zou de voorzitter van de Marokkaanse Voetbalbond (FRMF) een gecodeerd bericht hebben gestuurd waarin hij de wens uit om terug te keren naar de nationale ploeg. "Ik heb de beslissing genomen om de volgende wedstrijden niet voor de nationale ploeg te spelen. [...] Helaas had de coach geen tijd om mij te ontmoeten en de huidige breuk te bespreken", schreef Mazraoui in maart nog op zijn Instagram-account.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team