Zoeken

Vakantie in Marokko: tot 30% korting op hotels voor iedereen

23 juni 2021 - 10:00 - Marokko

©

De Marokkaanse nationale federatie voor de hotelindustrie FNIH heeft besloten om aan alle Marokkanen een hotelkorting te geven van 30 procent. Voorheen was de korting alleen bedoeld voor wereld-Marokkanen. De speciale korting is geldig tot 30 september.

Vakantieaccommodaties en vervoersbedrijven geven gehoor aan de oproep van Koning Mohammed VI om de komst van wereld-Marokkanen deze zomer makkelijker te maken. Volgens de krant Al Ahdath Al Maghribia komt de toerismebranche met aantrekkelijke kortingen om wereld-Marokkanen aan te moedigen om hun vakantie in het koninkrijk te vieren.

Lees ook: Marhaba 2021: hotels gereed voor Marokkaanse diaspora

Daarnaast wil de branche ook binnenlandse toeristen aantrekken. De korting van 30% was eerst uitsluitend bedoeld voor wereld-Marokkanen. Nu hebben ze besloten dat iedereen daar gebruik van kan maken.

De hotelfederatie FNIH zet alles in om reizen naar Marokko aantrekkelijk te maken. Naast hotels zouden autoverhuurbedrijven en reisbureaus hetzelfde moeten doen, schrijft de krant.

Kinderen onder 12 jaar mogen overigens gratis bij hun ouders in de hotelkamer verblijven, meldt FNIH. Met deze maatregelen hoopt Marokko een impuls te geven aan de economie en extra inkomsten voor de lokale bevolking te genereren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team