Zoeken

Marhaba 2021: hotels gereed voor Marokkaanse diaspora

18 juni 2021 - 15:00 - Marokkanen in het buitenland

©

In het kader van de operatie Marhaba 2021 is de Nationale Confederatie voor Toerisme (CNT) maandag in Casablanca bijeengekomen om het beleid voor de opvang van in het buitenland wonende Marokkanen te bespreken. Er komen speciale tarieven die in de komende dagen bekend moeten worden.

De ontmoeting komt er na de bereidheid van Koning Mohammed VI om de opvang te vergemakkelijken van Marokkanen die in het buitenland wonen en hun land wensen te bezoeken, aldus het perscommuniqué. In het bericht wordt ook gepreciseerd dat hotelexploitanten zich er niet alleen toe verbinden strenge sanitaire veiligheidsmaatregelen toe te passen, maar ook van plan zijn uitzonderlijke tariefvoorwaarden in te voeren in toeristische logiesverstrekkende bedrijven, ongeacht hun categorie en dit op het gehele grondgebied.

Lees ook: Royal Air Maroc verlaagt ticketprijzen op aandringen van Mohammed VI

Ook de Nationale Federatie van het Hotelwezen en de Regionale Verenigingen van het Hotelwezen zitten in deze dynamiek. Ze sloten een overeenkomst die dezelfde sanitaire veiligheidsvoorschriften en uitzonderlijke tariefvoorwaarden voor het verblijf in de etablissementen waarborgt.

Een specifieke campagne met de uitzonderlijke regelingen voor het zomerseizoen 2021 zal in de komende dagen worden gelanceerd, aldus de verklaring.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team