Zoeken

Vahid Halilhodzic reageert op uitspraken Faouzi Lekjaa

12 april 2022 - 11:00 - Sport

©

Bondscoach Vahid Halilhodzic heeft gereageerd op de uitspraken van de voorzitter van de Marokkaanse Voetbalbond (FRMF), Faouzi Lekjaa, die zich onlangs uitliet over zijn toekomst als coach van het Marokkaans elftal.

"Het lot van de nationale ploeg hangt niet af van Vahid Halilhodzic of Faouzi Lekjaa. Het moet de beste technische structuur hebben om de uitdagingen aan te gaan en de Marokkanen trots te maken. Niets is in steen gebeiteld. Vahid is niet onmisbaar en onaantastbaar, net als Fouzi Lekjaa. Als de tijd rijp is, zal de beslissing worden genomen," zei de FRMF-baas onlangs op Space Twitter, dat wordt beheerd door Soccer212.

Lees ook: Baas Marokkaanse voetbalbond spreekt over toekomst Vahid Halilhodzic

Vahid Halilhodzic reageerde op deze verklaringen met kalmte. "Ik heb er geen commentaar op en het kan me ook niet schelen. De tijd zal het tonen. Ik heb mijn werk gedaan, de resultaten zijn er, ik heb geen problemen," zei hij tegen de Servische pers.

Lees ook: Baas Marokkaanse voetbalbond belooft terugkeer Ziyech en Mazraoui

De Frans-Bosnische coach is erin geslaagd Marokko te kwalificeren voor het Wereldkampioenschap 2022 in Qatar, dat van 21 november tot 18 december zal worden gehouden. De Atlas Leeuwen spelen in de groepsfase van het toernooi in Groep E samen met België, Kroatië en Canada.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team