Zoeken

Baas Marokkaanse voetbalbond spreekt over toekomst Vahid Halilhodzic

9 april 2022 - 09:40 - Sport

©

De voorzitter van de Marokkaanse Voetbalbond (FRMF), Fouzi Lekjaa, heeft zich over verschillende kwesties rond het nationaal elftal uitgelaten, waaronder de toekomst van coach Vahid Halilhodzic.

Fouzi Lekjaa sprak op Space Twitter, georganiseerd door Soccer212, over de toekomst van de coach aan het hoofd van de Atlas Leeuwen, enkele maanden voor het begin van het Wereldkampioenschap in Qatar.

Lees ook: Baas Marokkaanse voetbalbond belooft terugkeer Ziyech en Mazraoui

Volgens de voorzitter heeft Vahid Halilhodzic de steun van de FRMF, maar, zo benadrukte hij, "het lot van de nationale ploeg is niet verbonden met Vahid Halilhodzic noch met Fouzi Lekjaa. De beste technische structuur moet aanwezig zijn om de uitdagingen aan te gaan en de Marokkanen trots te maken."

Lees ook: Nordin Amrabat hekelt "te grote ego" Vahid Halilhodzic (video)

"Niets is in steen gebeiteld. We kunnen niet zeggen dat hij onmisbaar en onaantastbaar is, net als Fouzi Lekjaa", voegde hij eraan toe. Hij beklemtoonde dat het moderne voetbal en de eisen die eraan worden gesteld voortdurend veranderen. "Het besluit zal te gepasten tijde worden genomen," zei de voorzitter, zonder verdere details te verstrekken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team