Zoeken

Tripadvisor beloont drie Marokkaanse hotels

30 september 2020 - 18:10 - Marokko

©

Verschillende Marokkaanse hotels hebben zojuist de Tripadvisor Travellers’ Choice 2020-onderscheiding ontvangen. Laat ons de lijst van dichterbij bekijken.

Zo heeft de ‘Fairmont Royal Palm Marrakech’ deze onderscheiding te danken aan haar exclusieve ervaring. Deze accommodatie bevindt zich in het hart van een honderd jaar oude olijfgaard in een okerkleurig landschap met uitzicht op de met sneeuw bedekte toppen van de Atlas. De bruisende medina van Marrakech ligt enkel 12 km verder. De accommodatie biedt klanten een uitzonderlijke, paradijselijke omgeving, die ontworpen is voor rust, ontmoeting en ontspanning, met een dienstverlening die elegantie en eenvoud combineert.

De Tripadvisor Travellers ’Choice 2020 erkende ook de voortreffelijkheid van ‘Sofitel Rabat Jardin des Roses’ op het gebied van gastvrijheid, service en welzijn. "Onze inrichting krijgt erkenning voor de toewijding van het team, hun expertise en talenten, maar vooral ook voor de kwaliteit van de service en dienstverlening", verklaarde Hassan Bargach, algemeen directeur van het Sofitel Rabat Jardin des Roses. "Deze onderscheiding is van grote waarde, zowel voor ons team, als voor de reizigers die ons vertrouwen. Het gebiedt ons om elke dag een betere dienstverlening te bieden", voegde hij eraan toe.

Het derde bekroonde hotel van de Accor-groep is ‘Novotel Mohammedia’. Dit hotel heeft 114 moderne en ruime kamers, waaronder 9 suites met een adembenemend uitzicht over de baai van Mohammedia. Dankzij de vele voorzieningen van Novotel Mohammedia worden ze nu bekroond met de Tripadvisor Travellers ’Choice-prijs in 2020.

"De winnaars van de Travellers ’Choice Awards 2020 mogen trots zijn op deze aanzienlijke erkenning. Het was een zeer moeilijk jaar op het gebied van reizen en gastvrijheid, maar toch wilden we de prestaties van onze partners vieren. De winnaars van deze onderscheiding worden enorm gewaardeerd om hun uitzonderlijke service en kwaliteit. Ze zijn niet alleen verdienstelijk, maar ook een geweldige bron van inspiratie voor reizigers ", aldus Kanika Soni, zakelijk directeur van Tripadvisor.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team