Zoeken

Tragedie kleine Rayan herhaalt zich in Al Hoceima, twee doden

24 juni 2022 - 21:00 - Marokko

©

Maandag was een tragische dag in Al Hoceima. Twee mensen kwamen om in een waterput, toen ze het apparaat probeerden te installeren, waarmee ze water zouden kunnen oppompen.

Wat is er gebeurd met alle goede voornemens die geformuleerd werden na de dood van de kleine Rayan? Hetzelfde drama herhaalde zich namelijk maandagavond. Twee mensen zijn in een waterput gevallen en hebben het ongeluk niet overleefd.

Lees ook: Na Rayan, sterft ook de kleine Khalid in een put in Tiflet

Volgens plaatselijke bronnen waren de twee slachtoffers bezig met het installeren van een pomp om water uit de put te kunnen halen, dichtbij hun huis in het dorp Talawraq. Daar werden ze later aangetroffen door familieleden die meteen de autoriteiten alarmeerden om hulp te vragen.

Lees ook: Dood Rayan: Marokko gaat strijd aan met illegale putten

De plaatselijke autoriteiten, de Koninklijke Gendarmerie en de Civiele Bescherming kwamen ter plaatse om de twee mannen uit de put te halen, maar de reddingsoperatie nam buitensporig veel tijd in beslag. De mannen stierven door verstikking. Na de berging van de lichamen werden ze overgebracht naar het mortuarium van het regionale ziekenhuis van Al Hoceima. De omstandigheden van de tragedie worden onderzocht.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team