Zoeken

Dochter bekende zakenman en politicus komt om bij ongeval in Kenitra

14 juli 2022 - 20:27 - Marokko

©

Op zondag 10 juli, de dag van de viering van Eid ul-Adha, heeft zich een tragisch ongeval voorgedaan in de gemeente Sidi Allal Tazi, bij Kenitra. Drie personen werden gedood en verschillende mensen raakten gewond.

Een verkeersongeval heeft in Sidi Allal Tazi de dood van drie mensen veroorzaakt tijdens de viering van Eid ul-Adha. Onder hen, de dochter van een zakenman en voormalig parlementslid. Ook raakten verschillende mensen gewond.

Lees ook: Details ongeval met wereld-Marokkanen in Spanje

Volgens verschillende getuigen is het ongeluk veroorzaakt door het rijden aan een te hoge snelheid. Een jonge vrouw van in de dertig, de dochter van een bekend zakenman en politicus uit de streek, reed met hoge snelheid in een luxueus voertuig. Ze kwam in aanrijding met verschillende auto’s en een motor, meldt het dagblad Al Akhbar. Ze stierf ter plaatse. Twee andere slachtoffers stierven onderweg naar het ziekenhuis.

Lees ook: Wereld-Marokkanen slachtoffer ernstig verkeersongeval in Spanje

De veiligheid- en hulpdiensten werden naar de plaats van de tragedie gestuurd waar de luxe auto vervolgens in brand vloog. Bij aankomst slaagde de brandweer erin de brand te blussen en het lichaam van de jonge vrouw te verwijderen. Na een analyse van de technische gegevens van het voertuig, bevestigde de gendarmerie dat de bestuurster bijna 200 km per uur reed. De Koninklijke Gendarmerie heeft een onderzoek ingesteld om de omstandigheden van dit ongeval op te helderen.

Bladna.nl