Zoeken

The Dutch Giant krijgt warm welkom in Fez (video)

12 november 2021 - 18:20 - Cultuur

©

De Nederlandse bodybuilder en acteur Olivier Richters haalt het beste uit zijn bezoek aan Marokko. Hij nam onlangs de tijd om de medina van Fez te verkennen, waar hij zeer hartelijk werd onthaald.

Olivier Richters maakt deel uit van de cast van Indiana Jones 5, waarvan de scènes in Marokko worden gefilmd. Hij speelde in verschillende spraakmakende films, waaronder "Black Widow" en "King’s Man" van Scarlett Johansson.

Lees ook: Dode bij opnames Indiana Jones 5 in Marokko

In een post op Instagram schreef de Nederlandse bodybuilder dat hij zeer blij was om Marokko te kunnen bezoeken en vertelde hij zich enorm welkom te voelen in het land. "Ik besloot Fez te bezoeken, de oudste stad van Afrika!" schreef hij. "Het is geweldig om verschillende culturen te ervaren en nieuwe plaatsen te zien," voegde de acteur eraan toe. Hij deelde ook een video met allemaal mensen die superblij waren om foto’s en video’s met hem te maken, schrijft Welovebuzz.

Lees ook: Verfilming Indiana Jones in Marokko in de problemen

Volgens Guinness World Records heeft Richters het record voor de grootste professionele bodybuilder verbroken. "Het is niet moeilijk om je voor te stellen hoe Olivier aan de bijnaam ’The Dutch Giant’ kwam: als hij door de straten loopt, domineert de bodybuilder de menigte, hij doet de hoofden draaien met zijn gebeeldhouwde aanwezigheid en zijn natuurlijke charisma," schrijft Guinness World Records.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team