Zoeken

Opnames vijfde aflevering Indiana Jones van start in Fez

9 oktober 2021 - 15:00 - Cultuur

©

De vijfde aflevering van de filmserie "Indiana Jones" wordt deze maand in Fez opgenomen. Acteur Harisson Ford, die de rol van Indiana Jones speelt, wordt op 14 oktober in Marokko verwacht.

Volgens het Marokkaans cinematografisch centrum (CCM) gaan de opnames op 17 oktober van start en zullen tot begin december lopen. De belangrijkste acteurs van de film zullen in die periode in Marokko verblijven.

Lees ook: "Indiana Jones 5" wordt opgenomen in Marokko

Naast Harisson Ford worden ook Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Boyd Holbrook (Logan), Shaunette Renée Wilson (The Resident) en Thomas Kretschmann (Avengers: The Age of Ultron), in Fez verwacht.

Verschillende hotels en voertuigen voor toeristisch transport werden in de spirituele hoofdstad van Marokko geboekt. Genoeg om de lokale economie, die zwaar getroffen is door de gezondheidscrisis, nieuw leven in te blazen.

Lees ook: Gladiator 2 in Marokko opgenomen?

Het vijfde deel van deze serie van Lucasfilm wordt geproduceerd door Steven Spielberg, in samenwerking met Kathleen Kennedy, Frank Marshall en James Mangold, die zijn sporen heeft verdiend met de film Logan. De opnames in Marokko zullen worden verzorgd door de Marokkaanse producent Zakaria Alaoui en zijn bedrijf Zak Productions.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team