Zoeken

Tanger: politie onderzoekt doodsoorzaak gevonden lichamen

24 november 2022 - 21:00 - Marokko

©

Afgelopen dinsdag werd het lichaam van een vrouw ontdekt in de buurt van een rioolbuis in de wijk Malabata in Tanger. Daarnaast werd recent ook het levenloze lichaam van een man gevonden in zijn woning. De politie voert een onderzoek naar beide vondsten.

De politie van Tanger heeft een onderzoek ingesteld na de ontdekking van een verminkt en ontbonden lijk in de buurt van een rioolbuis in de wijk Malabata afgelopen dinsdag. Het dagblad Al Akhbar meldt dat de gerechtelijke politie een uitgebreid onderzoek heeft ingesteld naar de omstandigheden van de dood van de vrouw. Het lichaam van het slachtoffer werd overgebracht naar het regionale ziekenhuis van Tanger, waar een autopsie zal worden verricht om de doodsoorzaak vast te stellen.

Lees ook: Nieuwe ontwikkelingen in onderzoek naar moord op student in Tanger

Daarnaast voert de gendarmerie van de gemeente Gueznaia onderzoek onder toezicht van het parket naar een zaak van een man die twee weken geleden dood in zijn huis werd aangetroffen. De onderzoekers kijken naar de hypothese van moord op de man die werkzaam was in de visserijsector, vooral omdat werd vastgesteld dat zijn fiets was verdwenen.

Lees ook: Lichaam lid Al Adl wal Ihsane uit rivier gehaald in Kenitra

De laatste keer dat de overledene levend werd gezien, was hij in het gezelschap van een aantal vrienden die hij had uitgenodigd voor een diner bij hem thuis. Zijn vrouw was op dat moment afwezig omdat ze op bezoek was bij haar ouders. De familie van de overledene zou een verzoek hebben ingediend bij de gerechtelijke diensten, om het onderzoek naar de omstandigheden van de dood van hun dierbare te versnellen, schrijft Al Akhbar. Een bron dicht bij de gerechtelijke brigade van de gendarmerie benadrukt echter dat de tot nu toe verzamelde informatie de onderzoekers niet in staat stelt te bepalen of de doodsoorzaak van deze man natuurlijk of van criminele aard is.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team