Zoeken

Nieuwe ontwikkelingen in onderzoek naar moord op student in Tanger

20 november 2022 - 09:00 - Marokko

©

De onderzoeksrechter bij het Hof van Beroep in Tanger heeft getuigen opgeroepen die de 20-jarige student die dood werd aangetroffen in zijn flat in de wijk Mesnana, goed kenden. Het doel is om alle twijfels rond deze zaak weg te nemen.

Na de vondst van het levenloze lichaam van Anouar Othmani en de arrestatie van twee verdachten, werd een onderzoek ingesteld naar "vrijwillige doodslag, diefstal en het verbergen van een misdrijf" en "deelname aan diefstal en het verbergen van bewijzen van een misdrijf".

Lees ook: Mysterieuze dood student in Tanger

De vraag die de rechercheurs zich nu stellen is hoe één van de verdachten de toegangscodes kon hebben om verschillende accounts van het slachtoffer op social media te wissen op de avond van de moord. Daarnaast moet ook worden bepaald of iemand toegang kon hebben tot de woning van het slachtoffer na zijn dood en daarbij ander bewijsmateriaal zou hebben verwijderd, alsook de aard van de relatie tussen de overledene en het 17-jarige meisje dat wordt beschuldigd van de moord.

Lees ook: Tienermeisje bekent moord op Anouar in Tanger

Al Akhbar vernam van bronnen dicht bij het onderzoek dat vrienden en kennissen van de jonge student, waarvan de meesten op foto’s met hem op social media stonden, reeds werden ondervraagd. De onderzoeksrechter zal naar verwachting binnen enkele dagen de zaak overdragen aan de strafkamer om het proces te openen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team