Zoeken

Gruwelijke vondst in flat in Tanger

28 december 2022 - 11:00 - Marokko

©

De gerechtelijke politie heeft het levenloze lichaam ontdekt van de directeur van een rijschool in Tanger. De man werd al dagen door zijn familie gezocht. De politie gaat uit van een uit de hand gelopen conflict.

Na zijn mysterieuze verdwijning in Asilah, werd het slachtoffer dood aangetroffen in een flat in Tanger. Hij zou met een mes zijn doodgestoken. Er is een onderzoek ingesteld om de oorzaken van deze tragedie op te helderen.

Lees ook: Vier leden van dezelfde familie dood aangetroffen in Tanger

Ondezoek zal meer duidelijkheid moeten geven over de redenen voor de verdwijning van de rijschooldirecteur en degenen die bij de tragedie betrokken zijn moeten identificeren, aldus Al Akhbar. Het politieonderzoek leidde reeds tot de arrestatie van de eigenares van de flat waar het lichaam van het slachtoffer werd gevonden. De in Oujda achtergelaten auto van de overledene was vermoedelijk een manoeuvre om de politie te misleiden, schrijft de krant.

Lees ook: Tanger: politie onderzoekt doodsoorzaak gevonden lichamen

De vrouw en verschillende andere personen, van wie de identiteit nog niet bekend is, werden in voorlopige hechtenis genomen en zullen voor het bevoegde parket worden gebracht zodra het onderzoek is afgerond.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team