Zoeken

Succes Marokkaanse HSL gaat onverminderd door

17 november 2022 - 09:00 - Economie

©

Al Boraq, de in 2018 ingehuldigde Marokkaanse hogesnelheidstrein, viert op dinsdag 15 november zijn vierde verjaardag. Sinds de ingebruikname heeft de HSL 10 miljoen passagiers vervoerd, een opmerkelijk succes.

Bij deze gelegenheid maakte Al Boraq de balans op van de resultaten. Volgens de directie is het aantal reizigers dat gebruik maakt van de HSL de afgelopen jaren spectaculair gestegen, van 3 miljoen reizigers in 2019 tot 10 miljoen vandaag. In 2022 worden meer dan 4 miljoen passagiers verwacht.

Lees ook: Update hogesnelheidslijn Kenitra-Marrakech

Om dit nieuws te vieren geeft Al Boraq van 15 tot 20 november 400 gratis kaartjes weg aan kinderen. Deze promotie houdt ook rekening met kinderen geboren in november 2018, bekend als de "Al Boraq-generatie". Zij zullen een jaar lang gratis kunnen reizen.

Lees ook: Marokkaanse TGV bij snelste ter wereld

Om van dit aanbod gebruik te maken, vraagt Al Boraq de ouders hun tickets aan te vragen in de vier HSL-stations (Casa-voyageurs, Rabat-Agdal, Kenitra, Tanger-Ville). Zij kunnen ook de website en de officiële sociale mediapagina’s bezoeken of contact opnemen met de klantenservice op 2255.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team