Zoeken

Sofyan Amrabat openlijk over moeilijkheden bij Manchester United

13 oktober 2023 - 22:00 - Sport

©

Manchester United worstelt dit seizoen. Sofyan Amrabat, die ook moeilijkheden ervaart bij zijn nieuwe club, spreekt hier openlijk over.

Amrabat’s start bij de Reds kende zowel hoogtepunten, waaronder een zege tegen Brentford, als dieptepunten met nederlagen tegen Crystal Palace en Galatasaray. De laatste weken werden bovendien gekenmerkt door een reeks blessures in de verdediging, waardoor Amrabat linksachter moest spelen, een positie die hij niet gewend is.

Lees ook: Sofyan Amrabat onder vuur na wedstrijd tegen Crystal Palace

Ondanks deze uitdagingen blijft de door Fiorentina uitgeleende Atlas Leeuw positief over de toekomst van het team. "Er zijn moeilijke momenten, zowel in het leven als in het voetbal. Maar het seizoen is net begonnen en ondanks de tegenslagen geloof ik dat we zullen verbeteren," verklaarde hij in een gesprek met Premier League Productions. "Het leven, net als voetbal, heeft zijn ups en downs. Er komen altijd tijden waarin het wat moeilijker gaat, en ik denk dat dit zo’n moment is," voegde hij eraan toe.

Lees ook: Sofyan Amrabat bereid om als "doelman" te spelen

Sofyan Amrabat, die op het punt staat zijn 50ste interland voor Marokko te spelen tegen Ivoorkust, heeft eerder samengewerkt met coach Erik ten Hag bij Utrecht. Hij kent de veeleisende aanpak van de Nederlandse coach en is ervan overtuigd dat zijn vooruitgang bij Manchester United tijd en vasthoudendheid vereist. "We steken hier veel tijd en energie in en, zoals ik al zei, er zijn veel positieve aspecten. Natuurlijk zijn we nog niet perfect, maar wie is dat wel? Het heeft tijd nodig. Naarmate de tijd en de resultaten vorderen, zal het vertrouwen alleen maar groeien."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team