Zoeken

Sofyan Amrabat onder vuur na wedstrijd tegen Crystal Palace

1 oktober 2023 - 18:47 - Sport

©

Na lof te hebben ontvangen voor zijn eerste optreden met Manchester United, stelde Sofyan Amrabat teleur tijdens de thuiswedstrijd tegen Crystal Palace in de Premier League op zaterdag. Een oud-speler van Manchester United wijst hem aan als de reden voor de nederlaag van de club (1-0).

Na voor de tweede keer op rij in de basis te zijn gestart voor Manchester United tegen Crystal Palace tijdens de 7e speeldag van de Premier League, wist de Marokkaanse international de fans niet te overtuigen. Hoewel hij eerder die week had bijgedragen aan de 3-0 overwinning op Crystal Palace, kwam hij zaterdag tegen dezelfde tegenstander tekort. Hij maakte een fout die leidde tot het enige doelpunt van de wedstrijd. Een tegenvallend optreden waarvoor de 27-jarige speler nu kritiek krijgt.

Lees ook: Sofyan Amrabat bereid om als "doelman" te spelen

"We hebben het voor de wedstrijd over Amrabat gehad, dit is zijn eerste volledige wedstrijd in de Premier League en hij heeft tot nu toe nog geen geweldige wedstrijd gespeeld. Hij maakte een domme fout die leidde tot die vrije trap", reageerde voormalig Manchester United-doelman Peter Schmeichel tegen Metro.

Bladna.nl