Zoeken

Selma Omari te zien in nieuwe romcom

3 juni 2021 - 12:40 - Cultuur

©

Selma Omari en Yolanthe Cabau hebben een rol toegewezen gekregen in een nieuwe romantische komediefilm genaamd Liefde Zonder Grenzen. Dat heeft filmdistributeur Splendid Film via een persbericht bekendgemaakt.

Actrice en presentatrice Yolanthe Cabau is al jarenlang actief in de film- en de televisiewereld, maar Selma Omari is een nieuwkomer. Ze is vooral bekend als influencer en ex-verloofde van rapper Boef. Ze maakte eerder al haar debuut in de muziekwereld met diverse nummers en zal dit najaar dus haar eerste stappen zetten als actrice op het witte doek.

Yolanthe kreeg onlangs acteerles van Ivana Chubbuck, die gaf ook les aan actrices als Halle Berry en Charlize Theron. Ze is blij met haar rol in deze nieuwe film. "Liefde Zonder Grenzen heeft een gemêleerde cast. Ik vind het belangrijk dat op het witte doek het Nederland van nu gezien wordt. Ik ben dan ook superblij om onderdeel van dit bijzondere project uit te maken."

Liefde Zonder Grenzen moet een vernieuwende romantische komediefilm worden met een diverse cast en actuele thema’s. De film vertelt over het liefdesleven van zussen Eva en Lieke, hun broer Maarten en vader Ferry. Die zijn enorm verschillend van elkaar en ook niet bepaald standaard.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team