Zoeken

Selim Amallah aangevallen over privéleven

7 februari 2024 - 11:00 - Sport

©

Selim Amallah is ongewild het middelpunt geworden van een controverse. De aanleiding is een screenshot van een privégesprek van de Marokkaanse middenvelder van Valencia CF, dat op sociale media werd gedeeld.

In dit gesprek steekt de voetballer zijn interesse in een vrouw via Instagram niet onder stoelen of banken. De zaak heeft geleid tot uiteenlopende reacties op sociale media, waarbij velen de 27-jarige speler bekritiseren. Er werd zelfs gesuggereerd dat zijn interesse in de jonge vrouw een reden zou zijn voor zijn weinig overtuigende prestaties op de Afrika Cup in Ivoorkust, waar de Atlas Leeuwen in de achtste finale werden uitgeschakeld door Zuid-Afrika (0-2).

Lees ook: Selim Amallah heeft steun nodig

Kritiek op Amallah varieerde van "In plaats van zich op de competitie te concentreren, richt Amallah zich op meisjes" tot spottende opmerkingen over "het schaduwwerk van Amallah waarover Regragui spreekt".

Lees ook: Selim Amallah bouwt weeshuis in Nador

Een snelle controle toont echter aan dat het om een screenshot gaat dat meer dan twee jaar oud is, dus lang voor de deelname van het Marokkaans elftal aan het Afrikaans kampioenschap. Sommige supporters hebben het voor Amallah opgenomen, met het argument dat het een privégesprek betreft dat niet op sociale media thuishoort.

Bladna.nl