Zoeken

Selim Amallah bouwt weeshuis in Nador

25 januari 2023 - 12:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Selim Amallah heeft besloten een weeshuis op te richten in Marokko, meer bepaald in Nador, de geboortestad van zijn vader. Het wordt een toevluchtsoord voor wezen, dakloze minderjarigen, kinderen die door hun biologische ouders zijn verstoten en kinderen die met familiale of financiële problemen te kampen hebben.

Selim Amallah is van plan een heus centrum voor armen en achtergestelden te bouwen in de stad Nador. Omdat hij zelf na de dood van zijn moeder in een weeshuis heeft gewoond, weet hij als geen ander hoe belangrijk dit soort infrastructuur is. Het web reageerde enorm enthousiast op de aankondiging en op sociale media wensten velen de voetballer succes en verrichtten gebeden voor zijn overleden moeder.

Lees ook: Selim Amallah: hashtag #FreeAmallah wint aan kracht

Selim Amallah bevindt zich al enkele maanden in een slechte situatie in zijn voetbalcarrière en heeft op internet de aanzet gegeven tot de campagne #FreeAmallah, waarin Standard wordt opgeroepen om de speler die zijn aflopende contract niet wil verlengen, vrij te laten. De clubvoorzitter zei dat zijn team bepaalde spelers niet meer de kans zal geven om te schitteren, als ze toch willen vertrekken." We hebben besloten dat Selim Amallah met het reserveteam van de club zal spelen, net als drie andere spelers. En wij zullen er niets aan doen om hun marktwaarde verder te verhogen", aldus Pierre Locht.

Lees ook: Selim Amallah opnieuw gestraft door Standard Luik

De Atlas Leeuw heeft de club vele reddingen gebracht en werd gezien als een onmisbare speler. De officials van de club hebben zelfs verschillende aanbiedingen afgewezen, omdat ze hem te waardevol vonden. Selim Amallah heeft geen andere keuze dan tot het einde van zijn contract in het reserveteam te spelen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team