Zoeken

Backdoor voor Selim Amallah in zicht

3 januari 2023 - 08:00 - Sport

©

Selim Amallah viel uit de gratie bij Standard Luik nadat hij besloot zijn contract bij de club niet te verlengen. Deze winter zou hij een uitweg kunnen vinden. De aanvallende middenvelder zou zijn opmerkelijke prestaties op het WK 2022 kunnen verzilveren bij clubs als Valencia en Nottingham Forrest.

Momenteel bevindt de 26-jarige speler zich in een complexe situatie met zijn club. Sinds eind september speelde hij geen enkele wedstrijd meer en werd zelfs gedegradeerd naar de B-ploeg van Standard. De clubfunctionarissen gaven als reden het niet nakomen van bepaalde afspraken die tijdens de contractonderhandelingen waren gemaakt.

Lees ook: Selim Amallah heeft steun nodig

De houding van de club, die hem op de bank blijft houden, is blijkbaar niet veranderd na de recente prestaties van Selim Amallah op het WK en zijn nieuwe status als halve finalist. "Standard zal het werk niet doen voor een andere club. Het is niet onze taak om spelers op te waarderen die voor niets vertrekken. Dat betekent de dood van de club", zei voorzitter Pierre Locht onlangs. Blijkbaar blijft hij onvermurwbaar.

Lees ook: Selim Amallah opnieuw gestraft door Standard Luik

Deze winter zou Selim Amallah, die nog tot juni onder contract staat bij de Belgische club, een nieuwe poging kunnen wagen in een andere competitie. Zoals Het Nieuwsblad meldt, is de Atlas Leeuw in de running bij twee grote Europese clubs: Valencia en Nottingham Forrest. De contouren van een eventuele overdracht zijn echter nog niet duidelijk.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team